Aky adapter použiť na RGB + 2 x 24SMD led ziarovky

DomovDiskusné FóraLED žiarovkyAky adapter použiť na RGB + 2 x 24SMD led ziarovky

Označkované: ,

Táto téma má 2 hlasy, obsahuje 5 odpovedí a naposledy ju aktualizoval  aRio pred 179 dní.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
Autor Príspevky
Autor Príspevky
7. Október 2011 o 18:59 #4148

goldman

Caute nevie mi niekto poradit… Chcem zapojit dve 12V – 24SMD led ziarovky kazda 1,8W za sebou v serii a za nimi este 2metre RGB pasika ktory ma odber 9W. Bude mi stacit na zapojenie tohto vsetkeho adapter ktory som dostal k sade 5metroveho RGB s odberom 45W? Ratal som 2×1,8W – ziarovky + 2m RGB – 9W a vislo mi 12,6W odber dokopy. Adapter kedze utiahne cely RGB pas tak ma 45W ale nebude sa mi to nejak rusit ked budu ziarovky a pas?

8. Október 2011 o 22:18 #4149

aRio

Ahoj,
Presne tak ako pocitas a hovoris je to spravne. 12.6W je odber a tvoje trafo utiahne 45w, takze si zavodou :)

Dalsia otazka odo mna znie ako to chces zapojit, respektive aky ma byt finalny efekt?
… ze zapnes zapinac a zapnu sa tie dve bodovnky a RBG pas ktory budes ovladat dialkovym?
Daj vediet detaily len pre zaujimavost :)
aRio

11. Október 2011 o 19:57 #4152

goldman

No cele to vzniklo tak ze som si objednal s polovickou postel ktora na obrazku cez internet bola s modrym podsvietenym celom. Po pol rocnom meskani mi dodali postel s jednou rozbitou ziarovkou a druha svietila na modro co priatelku dost sklamalo nakolko sme sa na postel tesili. A pri vytahovani druhej ziarovky mi praskla nakolko pani fusery do cela nainstalovali kratke kable a az potom to zacalunili kozou. Takze zo spodu čela mam teraz dve diery na ziarovky a v nutri tazko rukou dostupny kabel co by utiahol miesacku a nie 2 ziarovky. Tak som ho vyvliekol a zaroven s vyvliekanim navliekol novy tensi tiez dvojzilovy a na jednom konci je adapter v zasuvke a v čele postele je rozdeleny zvlast na ziarovky s vypinacom a zvlast na menic farieb RGB pasika ktory je za ziarovkami v hlinikovej liste. Je to taky fajn dizajnovy uuulet. Vecer pri citani su pustene dve ziarovky a na image sa pusta RGB pasik ked sa vypnu ziarovky aby to lepsie ukazalo a kedze je na dialkovy ovladac tak mam postel nie s modrym celom ale zo 16farebnym celom a nemenovana firma ktora zinkasovala peniaze a odflakla robotu moze slepo zavidiet ;) Dik za radu slape to jak hodinky:)

11. Október 2011 o 23:29 #4153

aRio

Dakujeme za lakavy pribeh :)
Tiez mame podobnu skusenost pri kupe sedacky :) ale to je do ineho fora.
Kazdopadne by nas velmi potesilo ak by ste vedeli zdielat aspon 1 fotku vasej novej vy-tunovanej postele.
Dakujeme
aRio

21. November 2011 o 10:22 #4321

goldman

Všetky fotky nájdete u mňa na Facebooku http://www.facebook.com/media/set/?set=a.184806151607711.48513.100002349830155&type=3 Ale predsa sem niečo dám ;)

21. November 2011 o 12:00 #4322

aRio

zdravim, sluzne povedane supa :) Velmi pekne a cisto spracovane, vdaka za foto to sa vzdy potesi :)
aRio

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

Musíte byť prihlásený any ste mohli odpovedať na túto tému